Novičke‎ > ‎

GEO blog je zaživel

objavljeno: 27. nov. 2011 15:34 avtor: Gospodarsko interesno združenje geodetskih izvajalcev   [ posodobljeno 27. nov. 2011 15:35 ]

V minulem mesecu je dozorela ideja po postavitvi enotne komunikacijske točke, skozi katero bi s časom vzpostavili bazo znanja, ki jo pri vsakodnevnem delu nujno potrebujemo. Komunikacijska točka se imenuje GEO blog in se nahaja na spletni strani http://geo-blog.digidata.si/ Projekt je nastal na podlagi iniciative posameznikov v okviru krovnih organizacij GIZ GI in IZS Msgeo. Na tem mestu se želimo zahvaliti Matjažu in Marijani iz Digidate, ki sta bila gonilna sila v času nastajanja GEO bloga.

Dostop do spletne strani je omogočen z uporabniškim imenom in geslom. Vsako podjetje, ki je član združenja prejme eno uporabniško ime, ki se glasi na ime podjetja. Podjetja, ki želijo prejeti uporabniška imena za posamezne zaposlene, naj nam to sporočijo na giz-gi@giz-gi.si

Vsebina GeoBloga je razdeljena po področjih. Vsako področje ima svojega urednika, ki vam bo podal strokovne odgovore na vaša vprašanja.

Vsak uporabnik lahko uporablja naslednje funkcionalnosti GeoBloga:

-          pregled vprašanj in odgovorov, novic, gradiv,

-          iskanje po vsej vsebini na portalu (uporabno in hitro do potrebnih informacij),

-          zastavljanje vprašanj ter

-          dodajanje komentarjev na odgovore in novice (v kolikor imate za dodat karkoli kot vsebinsko dopolnilo odgovora).

Baza znanja na GeoBlogu bo tako bogata kot si jo bomo sami naredili. Predvsem je odvisna od vas dragi uporabniki, ki boste živeli z njim in seveda urednikov, ki bodo predstavljali »glavo« portala.

 

Vabimo vas, da obiščete GeoBlog in da z nami delite vaše mnenje ali sugestijo. Veseli bomo vsakršnega odziva.

 

Lep pozdrav,

Ekipa GeoBloga in uprava GIZ GI

Comments