Davek na nepremičnine

NAJ VAS DAVEK NA NEPREMIČNINE NE PRESENETI!

Geodetska uprava je vsem nepremičninam v Sloveniji določila njihovo posplošeno tržno vrednost, z Zakonom o davku na nepremičnine so določene tudi osnove za odmero davka na nepremičnine. Sredi februarja bodo lastniki prejeli obvestila o podatkih o nepremičninah z informativnim izračunom davka.

Do 31. marca 2014 imate čas, da pregledate podatke o svojih nepremičninah, jih dopolnite ter popravite in na ta način zagotovite, da bo vrednost vaše nepremičnine in davek na nepremičnine pravilen. Več o projektu si lahko preberete na spletni strani davka na nepremičnine.

V Gospodarskem interesnem združenju geodetskih izvajalcev smo se dobro pripravili in posebej za ta namen izvedli poglobljeno usposabljanje strokovnjakov.

Podjetja so strokovno usposobljena za kvalitetno in hitro izvedbo vseh storitev, ki so povezani z nepremičninami. Za vas

  • pregledamo podatke o vaših nepremičninah,

  • popravimo podatke za potrebe davka ter

  • evidentiramo nepremičnine v uradnih evidencah.

Obrnite se na podjetja, ki so navedena v nadaljevanju in zagotovo boste v varnih rokah!

Seznam podjetij, ki imajo usposobljen kader za izvedbo vseh vrst storitev s prikazom lokacije lahko najdete na SEZNAMU USPOSOBLJENIH PODJETIJ, ali pa preko karte spodaj.